Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

Правила и услови коришћења

Коришћењем било ког дела Интернет портала Месне заједнице Качарево, на адреси http://www.kacarevo.org.rs, аутоматски прихватате сва актуелна правила коришћења.
Посетиоци сајта су дужни да редовно читају правила коришћења, те се сматра да су, континуираним коришћењем Интернет портала Месне заједнице Качарево, у сваком тренутку упознати с актуелним правилима коришћења, те да су их разумели у целости.
Ни један део Интернет портала Месне заједнице Качарево не сме се користити у незаконите сврхе, нити за промовисање истих.  

Интернет портал Месне заједнице Качарево
Интернет портала Месне заједнице Качарево, на адреси http://www.kacarevo.org.rs , је званична интернет презентација Месне заједнице Качарево.
Локална самоуправа Месне заједнице Качарево посетиоцима у доброј намери обезбеђују коришћење садржаја сајта. Сви посетиоци имају право да бесплатно користе садржаје сајта, уколико не крше правила коришћења.
Интернет портал Месне заједнице Качарево је креиран и администриран од стране Драгана Коцића а допуњаван од стране Месне заједнице Качарево.
Интернет портал Месне заједнице Качарево састоји се од властитих садржаја, садржаја партнера и линкова на спољне странице.

Ауторска права
Локална самоуправа Месне заједнице Качарево полаже ауторска права на све властите званичне податке (службени лист Месне заједнице, подаци о буџету и остале стране сајта које се односе на службене податке органа локалне самоуправе Месне заједнице Качарево) као и на све властите садржаје (текстуалне, визуалне и аудио материјале), док MATspot полаже ауторска права на програмерски код и дизајнерска решења . Неовлашћено коришћење било ког дела портала сматра се кршењем ауторских права сајта kacarevo.org.rs и подложно је тужби.
Садржај сајта kacarevo.org.rs може бити прегледан и штампан, а документа дистрибуирана и коришћена само због личног информисања и некомерцијалног личног коришћења. Не смеју се прерађивати, продавати или емитовати подаци са сајта kacarevo.org.rs. Вести, сервисне информације, обавештења, саопштења и остали документи који су назначени за јавну употребу могу бити коришћени у јавним комуникацијама само уколико се наведе извор информација, односно kacarevo.org.rs .
Прихватате да обештетите и заштитите власнике ауторских права сајта kacarevo.org.rs , даваоце и кориснике лиценцних права у вези са било којим потраживањем које је произашло из вашег неиспуњавања Услова коришћења.

Ако пошаљете било какву врсту комуникације или материјала на kacarevo.org.rs , било електронским путем или другачије, тај материјал ће се сматрати јавним и на њега се неће односити власнички закони.
Уколико сматрате да је kacarevo.org.rs повредио Ваша ауторска права, случај ће бити одмах размотрен, а спорни садржаји биће уклоњени одмах по евентуалном установљавању истинитости садржаја жалбе.

Линкови на спољне странице
kacarevo.org.rs садржи линкове на веб странице изван властитог сајта.
Локална самоуправа Месне заједнице Качарево линкове објављује у доброј намери и не могу се сматрати одговорним за садржаје изван портала. Те веб странице нису у нашој надлежности и стога не преузимамо никакву одговорност за садржај тих веб страница, перформансе или квалитет истих.

Подаци о корисницима
kacarevo.org.rs се обавезује да ће у доброј намери користити податке добијене од корисника током коришћења сајта, те да приватне податке неће дистрибуирати, нити продавати трећој страни, осим уз дозволу корисника.
kacarevo.org.rs може, у складу са законом, прикупљати одређене податке о корисницима добијене током коришћења сајта (искључиво подаци о рачунару и подаци о Интернет провајдеру) или податке унешене у формуларима на сајту.
kacarevo.org.rs се обавезује да прикупљене приватне податке, попут е-маил адресе, личних података и слично, неће без дозволе сваког појединачног корисника продавати нити дистрибуирати.
kacarevo.org.rs се обавезује да ће чувати приватност корисника сајта, осим у случају тешког кршења правила сајта или незаконитих активности корисника.

Заштита информација
Интернет преноси података никада нису потпуно приватни и сигурни. Било која порука или информација коју пошаљете на kacarevo.org.rs може бити пресретнута и прочитана од стране других. Немојте давати своју лозинку другима. Такође, ако делите рачунар са другима, одјавите се са kacarevo.org.rs и затворите прозор вашег претраживача када завршите.

Старосна граница
Приступ сајту kacarevo.org.rs и свим његовим садржајима дозвољен је особама било ког узраста. Ако желите да учествујете и приступате различитим деловима kacarevo.org.rs , на пример да се прикључите Форуму или пријавите на Маилинг листу, морате да се региструјете.

Понашање на сајту
Ако прослеђујете одређени садржај или додајете своје коментаре, дајете нам право да исправљамо, копирамо, дистрибуирамо, стварамо нове делове од добијених и објављујемо такав садржај у било којој форми или медију на ком желимо. Такође, ви сте одговорни за све ваше активности на kacarevo.org.rs . Доле су наведени неки од прекршаја који могу резултирати ускраћивањем приступа на kacarevo.org.rs :

* Објављивање нелегалног, непримереног или погрдног садржаја.
* Малтретирање, претње, срамоћење или било које ометање других корисника.
* Емитовање или олакшавање дистрибуције садржаја који је погрдан, злонамеран, претећи, узнемирујући, нападан, расистички или етнички увредљив, вулгаран, сексуално директан, непримерен, или који подлеже осуди јавности.
* Коришћење вулгарног или увредљивог начина изражавања.
* Представљати се да сте неко други (није вам дозвољено да имитирате другог корисника).
* Покушај преузимања туђе лозинке.
* Објављивање било каквог рекламног материјала или промоција.
* Пребацивање или слање вируса или неког другог штетног материјала.
* Ометање или покушај ометања kacarevo.org.rs .

Задржавамо право да склонимо садржај било када, укључујући, али се не ограничавајући, и сваки садржај који угрожава горе наведена правила. Нисмо одговорни за било који непримерен материјал на који можете наићи користећи kacarevo.org.rs .

Обештећење и непризнавање грешке
Све садржаје kacarevo.org.rs сајта користите на властиту одговорност и сопствени ризик. Органи Месне заједнице Качарево и Драган Коцић се не могу сматрати одговорним за било какву штету насталу коришћењем. Ово укључује директну, случајну, последичну, индиректну или казнену штету произашлу из Вашег приступа или коришћења kacarevo.org.rs . Сносите пуну одговорност за последице које могу настати коришћењем сајта.
Учињено је све да се обезбеди тачност информација које се налазе на kacarevo.org.rs . Међутим, због природе медија и ризика од пресретања и прекидања, одговорност је искључена како је и наведено.

kacarevo.org.rs (укључујући сав садржај и функције које су доступне и/или се њима може приступити помоћу портала) је омогућен ""како јесте"" и "како је доступно". До највеће мере предвиђене законом, узимајући у обзир садржај kacarevo.org.rs , локална самоуправа Месне заједнице Качарево и Драган Коцић не дају никакве представке нити гаранације:

(1) за тачност и поузданост, начин коришћења, нити било какве прекршаје у садржају који је објављен или доступан на сајту;
(2) да је сервер на ком се налази сајт чист од вируса или других компоненти које могу да инфицирају, утичу или изазову штету на вашој рачунарској опреми, или на некој другој опреми када приступите, претражујете, преузимате, или на било који начин користите kacarevo.org.rs .

Ни под каквим условима органи локалне самоуправе Месне заједнице Качарево и Драган Коцић не могу бити одговорни за било какву значајну, непосредну, случајну, посредну, кажњиву или посебну штету узроковану:
(а) коришћењем,
(б) немогућношћу коришћења или
(ц) грешкама или пропустима у садржају или функцијама сајта

Опште одредбе
Ови услови и одредбе и било који додатни услови постављени на kacarevo.org.rs , заједно чине целокупан уговор између носилаца ауторских права сајта kacarevo.org.rs и Вас, узевши у обзир Ваше коришћење сајта. Немогућност власника ауторских права да затражи испуњавање било које одредбе тренутно, неће утицати на пуно право захтевања да се та одредба испуни било када касније, нити ће се тренутно одустајање од неиспуњавања одредбе сматрати као одустајање од саме одредбе. Да би била правно важећа, свака одлука о одустајању од захтева за испуњавањем одредбе од стране власника ауторских права на kacarevo.org.rs мора бити у писменој форми. Ови услови и одредбе ће бити дефинисани и примењивани у складу са законима Србије.

Информације о контактирању
Ако сте имали било какве проблеме у вези са сајтом kacarevo.org.rs, пошаљите нам email.

Модификовање и промене правила
kacarevo.org.rs задржава право да без најаве повремено промени или модификује правила.

 

Коришћењем било ког садржаја на сајту kacarevo.org.rs сматра се да сте упознати са најновијим правилима.

Последња измена: 14. новембар 2008.